Verkoop Huis, Buda, Budapest, Hongarije, 1038 Budapest Mező u.21.

Verkoop - Cod. 32531

  • Typologie: Huis
  • Gebied: 310 m²
  • Getal kamers: 5+1
  • Verdieping: 2

MANIER VOOR DIRECTE KOOP VAN DE EIGENAAR!

In het noordelijke deel van Boedapest, aan de rand van Csillaghegy-Békásmegyer-Ófalu, aan de voet van de Róka berg, in een rustige omgeving, bieden wij een A + categorie familiehuis aan met GEOMETRIC S, SOLAR CELL. Het grondgebied van de twee verdiepingen, vijf kamers, is 280m2 en heeft een oppervlakte van 1170 m2 en een 37 m2 pension met een opslagruimte.

KENMERKEN VAN DE MANSIE
Het twee verdiepingen tellende huis is gebouwd in 1996 (begane grond plus mansard). Het is omringd door overdekte terrassen, de grootste is 55m2, die gemakkelijk familie- en vriendschapsfeesten kan ontvangen. Binnen is er een overdekte kleinere garage en daarnaast is er een grote ruimte waar maximaal drie auto's kunnen worden geplaatst. In het tuinpark is er een automatisch watersysteem dat het water van een aangedreven put vergt. De schoonheid van de ruime tuin is een 160 cm diep visvijver, over welke een kleine brige richting in de richting van het pension ligt. Er is ook een tuingrill, maar ook een groter zwembad kan ook eenvoudig worden ingesteld. In de voortuin is een kleinere keukentuin gevormd, waar alle groenten in de keuken nodig zijn.
Op de begane grond is er een woonkamer, een slaapkamer en een grote Amerikaanse keuken met actuele machines, een douche badkamer en een toilet met wastafel. De ruimte onder de trap wordt als opslag gebruikt. Het grote terras en de tuin kunnen vanuit de woonkamer benaderd worden. Op de zolderwinkel bevinden zich twee grotere kamers, een inloopkast, een badkamer met hoekbad en een apart toilet. Het pension functioneert als een aparte kleine flat met eigen opslag.

TECHNISCHE PARAMETERS
Het huis is in uitstekende staat, onder continu onderhoud. Het herenhuis is onlangs gerenoveerd in 2016, toen het achtertuin is vernieuwd, zijn de ramen van de bovenwinkel vervangen door houten raamvensters en bedekt met de meest efficiënte israëlische thermofilm en het dak is geïsoleerd met 20cm houtvezel. De elektriciteitsvoorziening van het huis is bedekt met een 5KW zonnecel systeem (Geo verwarming / koeling, daarom is de dagelijkse elektrische consumptie gratis!)
Met wat kleine inspanning kan de watervoorziening ook vanuit de eigen bron van het huis worden geleverd.
Op de bovenwinkel is in de zomer dus geen aparte koelinrichting nodig. Daarnaast is de truss van het zonnecel systeem ook voltooid, alleen de celelementen moeten worden ingevoegd.

KOSTEN
Het huis is voorzien van een A + -categorie, die het gevolg is van de perfecte isolatie en het gebruik van alternatieve energieën. De verwarming is geometrisch, dat is aangevuld met een open haard in de woonkamer en met een verwarmingsinstallatie aan de muur en het plafond boven. De verwarming en hete watertoevoer van het pension wordt geleverd door een circo systeem, daarom is het onderhoud van het huis vrijwel vrij van uitgaven.

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
Ik accepter de verwerking van persoonlijke gegevens*
Wissen
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB